De prijzen

 

Door te stemmen maakt u kans op deze fantastische prijzen. De winnaars ontvangen via e-mail bericht zodra de resultaten van de verkiezing bekend zijn gemaakt.

55PFK5500_12-_FP-global-001

1x Philips 55PFK5500/12 t.w.v. €1199

Ervaar de kracht van Android: een slanke Philips Full HD LED-TV uit de 5500-serie met Pixel Plus HD. Razendsnelle verwerking voor moeiteloze navigatie op uw TV. Elegante uitstraling en net zo snel als het uiterlijk doet vermoeden.

 
jblprice

2x JBL Charge 2+ t.w.v. €169

De vernieuwde JBL Charge 2+ is een draagbare Bluetooth luidspreker met stereogeluid van hoge kwaliteit en een grote, ultra-krachtige accu.

 
asprice

3x ART SOUND R5BT t.w.v. €99

De compacte retroradio in trendy kleuren en een hippe rubber afwerking. Een design dat de juiste toon zet, met een strakke lijn en stemmig verlichte tuningknop. Dankzij de ingebouwde herlaadbare batterij neem je je muziek overal mee (autonomie: 12 u). De bluetooth functie laat je toe elke tablet of smartphone draadloos te verbinden.

 
clickxprize

5x een jaarabonnement op Clickx t.w.v. €76,50

Clickx, het meest gelezen computer- en multimediablad van België! Geeft elke keer de unieke Clickx-kijk op de digitale wereld: praktisch, no-nonsense en met een gefundeerde mening. Het team achter Clickx zorgt voor een evenwichtige mix tussen computer- en internetnieuws en besteedt ook aandacht aan multimedia en telecom. Het magazine bevat nieuws en tests van hardware, software en diensten, en maakt van de lezer een actieve technologiebeliever dankzij de talrijke (video)workshops, cursussen, hints en tips.

 
pcmagprize

5x een jaarabonnement op PC Magazine t.w.v. €68

PC Magazine, met maandelijks honderden producttests en vergelijkingen, is de meest betrouwbare informatiebron op de Belgische markt. Meer dan 75% van het magazine is gewijd aan producttests en nieuwe technologieën.